Despre noi

Din 1999, când am început să livrăm fermierilor din România tractoare și combine MASSEY FERGUSON și piese pentru acestea, POWER FARMING (ROMÂNIA) este alături de fermieri oferind „O lume de soluții pentru agricultură”.

Foarte curând, anticipând nevoile clienților, ne-am diversificat gama de produse, ajungând astăzi să avem un portofoliu de peste 20 de branduri care acoperă toată gama de utilaje necesare într-o fermă, fie ea mică sau mare, fie agricolă, zootehnică, viticolă sau pomicolă. Mai nou, aducem utilaje specializate pentru ferme organice și pentru culturi de lavandă.

Între brandurile pe care le reprezentăm se regăsesc: Abbriata srl – IT, AFT Trenchers Ltd. - UK, Arcusin S.A. - ES, Farmet a.s. - CZ, Harmak - TR, KelTec Engineering - IE, Madara Agro ltd. – BG, Rabaud - FR, Razol spa – FR, Spapperi NT s.r.l. – IT, Tecnomais s.r.l. – IT.

 Într-o piață în care cei mai mulți sunt peste tot, noi ne mulțumim să fim cei mai buni și mai disponibili, întotdeauna la un apel/mesaj/e-mail distanță de clienții noștri.

Mai mult de 90% din piesele comandate sunt livrate în maxim 24 de ore, iar peste 75% din piesele esențiale se găsesc în stoc și pot fi livrate imediat. Colaborarea cu cele mai bune firme de curierat asigură livrarea pieselor în cel mai scurt timp.

Fiind o afacere de familie, pentru noi fiecare client este cel mai important.

Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt… Te așteptăm să ne contactezi ca să te convingi singur.

AFT1AFT1